In Company Training

Met ons AIMED Academy TrainingsLab zijn wij geheel zelfvoorzienend en verzorgen wij onze trainingen op de locatie naar uw keuze.

 

  • U kunt uw training laten verzorgen in onze volledig uitgeruste AIMED Academy te 's-Hertogenbosch.
  • U kunt ook kiezen voor een "In Company" training of training op een locatie naar uw keuze. U regelt dan zelf de faciliteiten zoals ruimte, meubilair, whiteboard, beamer en lunches, wij zorgen voor de rest. 


AIMED Academy

AIMED Solutions beschikt over een moderne trainingsruimte genaamd de "AIMED Academy". Alle benodigde faciliteiten worden geheel door ons verzorgd indien u kiest voor een training op onze trainingslocatie.

 

  • Cursusfaciliteiten
  • Internet toegang
  • Computers en toebehoren
  • Luxe lunch, fruit, versnaperingen, frisdrank ed.

In Company

Gaat uw voorkeur uit naar een In Company training dan levert dit een kostenbesparing voor U op. De trainer komt naar u toe en u bespaart direct op reis- en verblijfskosten van uw medewerkers. Een bijkomend voordeel is dat uw medewerkers tijdens de trainingsdagen stand-by kunnen zijn.


Op Locatie

Uiteraard is het in overleg ook mogelijk om de training op uw locatie naar keuze te verzorgen. U regelt en faciliteert dan alle benodigdheden, wij regelen de rest.

 

kosten

In de meeste gevallen verzorgen wij In Company trainingen zonder additionele kosten!


  • Wenst u training op locatie dan regelt, faciliteert en betaald u zelf alle benodigdheden (m.u.v. computers & trainingsmaterialen) om de training te kunnen verzorgen. Wilt u dit liever geheel aan ons uitbesteden neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Voorwaarden

Een In Company training of training op locatie kan plaatsvinden wanneer er minimaal 3 deelnemers zijn. 


Neem contact met ons op voor een gerichte oplossing!

Uiteraard zijn specifieke eisen en wensen bespreekbaar, graag staan wij voor u klaar om tot een passende oplossing te komen.
 
Neem contact op voor meer informatie of stuur uw aanmelding naar info@aimedsolutions.nl . Wij nemen dan contact met u op om dit trainingstraject met u in te plannen.